K & EA 44 is een handelsnaam van Meijer Verduurzaamt en staat voor Wim Meijer en Dekker.cool voor Harry Dekker. Beide zijn al meer dan 30 jaar ervaren in de klimaat- en koeltechniek.

Rond 2006 leerde Wim en Harry elkaar kennen en een mooie samenwerking binnen de toenmalige werkgever was een feit. Wim meer vanuit zijn expertise van industriƫle koeltechniek en Harry vanuit de retailsector en klimaatwereld vulden elkaar destijds al goed aan, waardoor mooie resultaten zijn behaald.

Intussen zijn beide als zelfstandige actief en vinden elkaar wederom om elkaar aan te vullen op gebied van advies en ontwerp en om de EPBD-keuringen te doen.

Door de langdurige ervaring wordt een keuring van beide altijd een keuring, welke verder kijkt dan alleen de wettelijke verplichtingen, zodat rapportage door gebouweigenaren ook een handboek is om verbeteringen door te voeren. Wim en Harry hebben beide het EPBD-B certificaat.

Ontzorgen van gebouweigenaren is voor Meijer Verduurzaamt en Dekker.cool belangrijk en sinds hiervoor is sinds 2015 al de samenwerking met Maarten Schot van Schot Warmtepompen aan gegaan. Maarten is F-gasmonteur en in het bezit van het EPBD-A certificaat en praktisch ingesteld. Maarten zorgt in de samenwerking dan ook voor de metingen.

Meer samenwerkingen